Voice Analysis technieken om persoonlijke eigenschappen te achterhalen

Voice Analysis technieken – Iemands persoonlijke, emotionele en fysieke eigenschappen achterhalen door alleen zijn of haar stem te gebruiken? De neuromarketingtechnieken om de toestand van mensen te bepalen zijn bijna oneindig. Door  middel van het opnemen van stemgeluid kunnen bepaalde eigenschappen achterhaald worden over een persoon. Dit stukje software noemen we Voice Analysis onderzoekstechnieken. In deze blog leer je meer over de onderzoeksmethode, de toepassing daarvan en de resultaten van het toepassen van de technieken.

Hoe werkt de Voice Analysis methode?

De neuromarketing onderzoekstechniek meet met de meest geavanceerde computertechnologieën. De methode meet de frequenties van het stemgeluid van de proefpersoon en analyseert vervolgens patronen in de stemfrequenties. Dit geeft inzicht in de persoonlijke eigenschappen van de proefpersoon, zoals emoties en impulsen. In slechts een paar  minuten tijd wordt de emotionele en fysieke status van de proefpersoon gemeten.

De Voice Analysis is gericht op de veranderende frequentiepatronen in de stem van een persoon. Diverse elektronen worden door het lichaam van de proefpersoon geschoten. Vanaf het beginpunt tot aan het punt dat de elektronen weer worden opgevangen, wordt persoonlijke informatie verzameld over de persoon.

jongen-schreeuwt-microfoon

Waarom is deze stemanalyse zo interessant?

Het meten van de stem is net zo belangrijk en waardevol als het meten van vingerafdrukken. De stem is uniek. Het gehele lichaam wordt getest met behulp van de stem. Dit is mogelijk, omdat het hele lichaam trilt tijdens het spreken. Het hele energieveld rondom je lichaam wordt aangesproken met je stem. Zo kunnen we op zoek gaan naar de afwezige frequenties in de energie in je lichaam. Om deze onbalans tegen te gaan kan gebruik worden gemaakt van geluidsgolven. Op die manier worden de hersenen en de trillingen in het lichaam weer in balans gebracht. Dit is het magische aan deze methode! De zelf genezende eigenschappen van het lichaam worden aangesproken, om zo ziekten als Alzheimer, alcoholisme en Parkinson te kunnen voorkomen. De manier van uitbalanceren, wordt bepaald aan de hand van de resultaten van de stemanalyse.

golfpatronen frequentie stemgeluid
Golfpatronen stem

Onze stem brengt een golfpatroon uit, bestaande uit frequentie informatie, welke we koppelen aan de emotionele en fysieke toestand van de spreker. De Analyse toont de persoonlijke eigenschappen van de spreker op het moment dat de stem wordt opgenomen.

Voice Analysis resultaten in het kort

De analyse geeft dus inzicht in de fysieke en emotionele toestand van een persoon. Daarnaast laat het de emoties zien die vrij komen op het moment van de stemopname. De resultaten uit een onderzoek zijn gemakkelijk leesbaar en kunnen makkelijk gebruikt worden voor persoonlijke behandelingen. Om de toestand van de proefpersoon in de gaten te blijven houden, kunnen stemopnames worden herhaald. Dan kunnen de veranderingen die de persoon in de tussentijd heeft meegemaakt gemakkelijk achterhaald worden. Tot slot worden alle bevindingen van de analyses opgedeeld in verschillende groepen. Namelijk gevoelskenmerken, chakra’s (energiecentra in het midden van het lichaam), stress niveau, persoonlijke relaties en de persoonlijke balans.

 

We zijn erg benieuwd naar jouw mening. Laat een reactie achter en we komen zo snel mogelijk bij je terug!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *